Din bilforhandler i Hamar

Vi er en bilforhandler sentralt i Hamar. Våre lokaler ligger 3 minutter fra E6 og gangavstand fra togstasjonen. Det går også tog direkte fra Gardermoen flyplass til Hamar, dersom du kommer langveis fra.

Vi forhandler alle merker, og har et godt utvalg på lager til enhver tid.

Alle våre annonserte biler er leveringsklare «på dagen», og vi kan tilby både forsikring og finansiering på stedet.

Finansiering

Ønsker du et tilbud på finansiering? Vi ordner et uforpliktende tilbud på finansiering hos en av våre samarbeidspartnere, med en nedbetalingsplan som passer deg. Det kan være mulig fra 0,- i innskudd og opptil 10 års nedbetaling.

Forsikring

Ønsker du et tilbud på forsikring? Vi har samarbeidspartnere som tilbyr konkurransedyktige priser på forsikring. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Registrering

Alle våre biler er leveringsklare «på dagen» og vi registrerer bilen mens du er her. Kommer du langveis fra, ønsker vi gjerne å bli opplyst om dette da systemet kan ha nedetid i forbindelse med vedlikehold til tider.

Transport

Bor du langt unna? Vi ordner et uforpliktende tilbud på levering «helt hjem» til der du bor – kanskje det koster mindre enn du hadde sett for deg?

Garanti

Ønsker du garanti? Vi kan tilby garanti på de fleste av bilene vi har for salg. Her er det mulighet for alt fra 12 til 36 mnd, for konkurransedyktige priser.